Magic News

Actorul James Bridges, diagnosticat cu o boală gravă

Actorul James Bridges, cunoscut pentru rolurile din „The Big Lebowski”, „Crazy Heart” şi „True Grit”, câştigător al Premiului Oscar, a anunţat ca a fost diagnosticat cu limfom.

A ales să dezvăluie acest lucru, făcând referire la personajul Dude din filmul “The Big Lebowski”, în regia fraţilor Cohen: “Cum ar spune Dude, un nou rahat a apărut. Am fost diagnosticat cu limfom. Deşi este o boală gravă, sunt norocos că am o echipă minunată de medici şi prognosticul e bun. Voi începe tratamentul şi vă voi ţine la curent cu recuperarea mea”.

În vârstă de 70 de ani, Jeff Bridges nu a dat mai multe detalii, iar într-un alt mesaj el şi-a îndemnat fanii să meargă să voteze la alegerile prezidenţiale.

Născut în 1949, la Los Angeles, Jeff Bridges a fost niminalizat de şapte ori la Premiile Oscar, pentru a câştiga trofeul în anul 2010 pentru rolul principal din „Crazy Heart”.

În prezent, Jeff Bridges filmează pentru serialul de televiziune « The Old Man”, în care oacă rolul unui aent CIA aflat la finalul carierei.

Citeste si: