Magic News

Actriţa Alexandra Dinu vine în juriul emisiunii “Românii au talent”

Emisiunea “Românii au talent” va avea o nouă componenţă a juriului în sezonul 11, o dată cu venirea actriţei Alexandra Dinu.

Alături de ea, în noul sezon, concurenţii vor fi jurizaţi de Andi Moisescu, Andra şi Florin Călinescu. Cel care părăseşte emsiunea este dansatorul şi coregraful Mihai Petre.

Alexandra Dinu a prezentat emisiunea “ProMotor” de la Pro TV, iar după mutarea sa în Italia a început să joace în seriale de televiziune şi filme internaţionale.

În 2017 a facut parte din distribuţia filmului “Bullet Head”, jucând alături de actorii Antonio Banderas şi Adrien Brody.

Înaintea de a-i cunoaște pe ceilalți membrii ai juriului și de a începe filmările, Alexandra a declarat: ”Televiziunea a fost prima mea pasiune, dar când am descoperit filmul, am știut că locul meu era acolo. În ultimii ani, am primit numeroase propuneri din televiziune, dar nu am simțit că era nici locul și nici timpul potrivit. Am știut mereu că va veni o zi când voi reveni în televiziune, iar când am primit propunerea pentru Românii au talent, cel mai bun show de entertainment, am știut că ACUM este momentul! Este o nouă experiență pe care o aștept cu entuziasm. Abia aștept să povestesc despre această perioadă odată ce vom începe treaba!”

Mihai Petre a anunţat pe Instagram că nu mai faceparte din juriul “Românii au talent”, însă şi-a asigrat fanii că se vor revedea în curând: „Sezonul 11 Românii Au Talent nu mă va mai găsi la masa juriului. Experiența Românii au talent este fantastică. Am fost martor și am jurizat reprezentații de nivel mondial și am avut ocazia să lucrez cu o echipă fantastică. Mult succes în noul sezon și în noua formulă! Vă asigur că ne vom revedea curând”.