Magic News

Celine Dion şi-a schimbat complet look-ul, iar fanii au fost în extaz

Celine Dion şi-a surprins din nou fanii, adoptând un look îndrăzneţ şi dovedind că la 52 de ani nu îi este frică de schimbări.

Echipa sa a postat pe contul de Instagram al artistei un clip din timpul înregistrării melodiei “The Chase”, lansată în 2019. Iar Celine este complet metamorfozată: cu nişte bucle naturale care amintesc de apariţiile sale din anii 90, artista şi-a cucerit încă o dată publicul.

Chiar dacă întreaga sa ţinută era un omagiu adus anilor 80-90, părul a fost cel care a atras atenţia. “Ador această coafură!” “Coafura este incredibilă!”, i-au scris fanii care şi-ar dori să o vadă cu acest look şi în timpul turneului “Courage” întrerupt din cauza pandemiei şi care va fi reluat anul viitor. Iar unul dintre oraşele în care Celine Dion va cânta în 2021 este şi Bucureşti.

Chiar dacă a primit atât de multe laude, artista a revenit la părul său drept, însă cu siguranţă schimbările sale de look vor continua.

Celine Dion s-a transformat în ultimii ani într-un adevărat style icon, fiecare apariţie a sa fiind o declaraţie de stil. Posesoarea a peste 10.000 de perechi de pantofi, Celine spune că pentru ea moda este artă, este o formă de a se exprima: “Când mă îmbrac cu ceva, mă joc. Nu mă iau prea în serios. Împrumut un personaj. Dar să fiu considerată un fashion icon? Nu știu, trăiesc fiecare zi pe rând, dau tot ce am mai bun, mă simt așa cum vreau să mă simt. Acesta este cel mai important lucru.”