Magic News

Născuţi în aceeaşi zi: Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones

E sărbătoare pe 25 septembrie în familia Michael Douglas şi CatherineZeta -Jones, cei doi actori împlinind 76, respectiv 51 de ani.

În ciuda celor 25 de ani diferenţă, cei doi formează un cuplu extrem de solid, care a ştiut să treacă peste dificultăţile inerente unui mariaj.

Michael şi Catherine au împreună 2 copii şi o căsătorie extrem de frumoasă. Cei doi s-au întâlnit în 1996 la Festivalul de film de la Deauville, el, un actor care confirmase deja, ea, aflându-se în plină ascensiune.

Michael a văzut-o în “Masca lui Zorro”, un film devenit cult, şi s-a îndrăgostit de ea. A vrut să o cunoască, iar Catherine a devenit nervoasă, pentru că nu ştia la ce să se aştepte.

Nu s-au întâlnit atunci, ci la un eveniment, la care au făcut cunoştinţă datorită cuplului Antonio Banderas-Melanie Griffith. În acea seară, Michael s-a aşezat lângă Catherine şi a fost gentlemanul perfect.

De atunci, au stat mereu unul lângă altul şi au trecut împreună peste momentele dificile, precum cancerul lui Michael şi bipolaritatea actriţei, dar şi pauza pe care au luat-o timp de câteva luni în 2013.