Magic News

Lecturile Bookster care ne ajută să ne înţelegem mai bine emoţiile

În vremuri schimbătoare emoțiile noastre vor sa fie ascultate și înțelese. Și-n toată agitația nu e deloc ușor să ne oprim să vedem ce simțim pe interior.

În vremuri schimbătoare emoțiile noastre vor sa fie ascultate și înțelese. Și-n toată agitația nu e deloc ușor să ne oprim să vedem ce simțim pe interior.

Prietenii noștri de la Bookster ne-au pregătit o serie de lecturi care să ne provoace la reflecție și să ne conectăm la emoțiile pe care le trăim. A ne înțelege emoțiile este un prim pas în a avea o relație mai bună cu noi înșine, dar și cu cei din jur.

Intrați pe emotii.bookster.ro pentru mai multe detalii, dar și pentru lecturi care ne inspiră să ne înțelegem mai bine stările de spirit.

Read’n’Roll!

 

PS: Bookster este prima bibliotecă publică modernă din România, care oferă access la peste 100.000 de cărți, articole, studii de caz și materiale video, dintr-o gamă variată de categorii (de la dezvoltare personală și profesională, la hobby-uri, beletristică și cărți de copii). Peste 72.000 de cititori din 900 de companii fac parte acum din comunitatea Bookster.