Magic News

Cine este noua iubită a lui Johnny Depp

La fel ca Brad Pitt, care are o iubită mult mai tânără, născută în Germania, Johnny Depp (57 de ani) este într-o relaţie cu o nemţoaică.

Este vorba despre Sophie Hermann, un model de origine germană, în vârstă de 33 de ani. Aceasta locuieşte de câţiva ani în Marea Britanie şi este una protagonistele reality show-ului “Made în Chelsea”.

Johnny Depp şi Sophie s-ar fi cunoscut la începutul anului după ce ea „și-a scris numărul de telefon pe o bucată de hârtie și l-a strecurat printre corzile chitarei lui”. Un gest care nu l-a lăsat indiferent pe interpretul lui Jack Sparrow din “Piraţii din Caraibe”.

De atunci, “cei doi au început să vorbească foarte mult la telefon”, conform presei germane.

Actorul a divorţat de Amber Heard, iar ecourile acestui divorţ nu s-au stins încă după ce Amber l-a acuzat de violenţă fizică şi verbală. Ea a primit în urma divorţului șapte milioane de dolari, bani pe care i-a donat unei organizații care luptă împotriva violenței domestice și Spitalului de Copii din Los Angeles.

Depp se află în prezent în proces cu Dan Wootton și trust-ului News Group Newspapers (NGN), acuzându-i de calomnie. Tabloidul The Sun a publicat în 2018 un articol descriindu-l pe actor ca fiind un soț abuziv.

 Foto: Gettyimages.com