Magic News

Nici “supereroii” nu scapă. Robert Pattinson, interpretul lui Batman, are Covid-19

Filmările la “Batman” au fost suspendate după ce actorul britanic Robert Pattinson a fost diagnosticat cu Covid-19, scrie presa americană care subliniază dificultăţile industriei americane să îşi reia activitatea.

Studiourile Warner Bros au anunţat că un membru al echipei de producţie a fost depistat pozitiv, fără a anunţa numele acestuia. “Filmările au fost temporar oprite”, se mai precizează, fără a se indica şi pentru ce perioadă.

“Batman” se filma în Marea Britanie, pelicula fiind programată pentru lansare în luna iunie 2021. Iniţial, filmările au fost oprite în luna martie şi reluate cu câteva zile în urmă.

Variety, Hollywood Reporter şi Vanity Fair scriu că persoana infectată este chiar Robert Pattinson, cel care îl interpretează pentru prima dată pe Batman.

Pentru moment Warner Bros nu a făcut niciun comentariu în acest sens şi nici reprezentanţii actorului în vârstă de 34 de ani nu au dat nicio declaraţie. Nu se ştie dacă actorul are simptome sau suferă de o formă asimptomatică a bolii.

Robert Pattinson a povestit într-un interviu pentru GQ cum a trăit perioada de izolare în apartamentul închiriat pe perioada filmărilor şi cum era să de-a foc casei în timp ce gătea o porţie de paste la microunde.