Magic News

Macaulay Culkin împlineşte 40 de ani. Cum s-a schimbat puştiul din “Singur acasă”

Macaulay Culkin împlineşte 40 de ani pe 26 august, puştiul din “Singur acasă” trăind în toţi anii aceştia mai multe vieţi.

Descoperit şi iubit de public în anii 90, Macaulay Culkin a traversat perioade mai bune sau mai puţin bune, cariera sa în cinematografie şi muzică având de suferit o perioadă din cauza dependenţei de droguri.

Astăzi trăieşte la Paris şi în America, iar în 2021 îl vom putea vedea în sezonul al 10-lea al serialului “American Horror Story”, dar, se pare, şi într-un remake “Home Alone”, pe care Disney îl pregăteşte.  Macaulay Culkin va avea un rol mic în acest remake al celui mai bun film de Crăciun realizat vreodată.

În 1988, la vârsta de 8 ani, Macaulay Culkin îşi începea cariera la Hollywood în filmul Rocket Gibraltar – One Last Crazy Weekend!” alături de Burt Lancaster, Kevin Spacey şi Bill Pullman. 2 ani mai târziu avea să devină un superstar datorită rolului din “Singur acasă 1” şi continuării din 1992.

Au urmat alte roluri, iar Macaulay Culkin devenea cel mai bine plătit tânăr actor din Cetatea Filmului. Celebritatea şi milioanele de dolari din cont i-au schimbat viaţa, însă el nu a putut face faţă presiunii având alături un tată avid de câştig şi care nu îi permitea nicio pauză.

Când Macaulay Culkin avea 14 ani, parinţii lui s-au despărţit, mama declarând că soţul era alcoolic şi violent.

Astfel, anii 2000 aveau să fie cei mai grei pentru el, după ce cariera ajunsese într-un puct mort, iar el era dependent de stupefiante. Muzica a fost cea care l-a salvat şi l-a repus pe linia dreaptă.

Acum, Macaulay Culkin nu are nicio vorbă bună despre tatăl lui, care în loc să îl protejeze l-a abuzat fizic şi emoţional. “El nu ma iubea, nu ne iubea, imaginaţi-vă că persoana pe care n-o iubiţi şi care nu vă iubeşte vede în voi soluţia tuturor problemelor”.

Viaţa copilului celebru nu a fost uşoară nici după despărţirea părinţilor săi. La 16 ani a putut să decidă singur asupra banilor săi, iar la 17 ani s-a căsătorit cu Rachel Miner. Cei doi au avut un mariaj făra scandaluri, însă s-au despărţit după 4 ani.

Între 2002 şi 2011 a avut o relaţie, pe care puţini şi-o explică, cu frumoasa Mila Kunis , iar mult timp au circulat zvonuri despre dependenţa lui de droguri, zvonuri alimentate de cât de mult slăbise şi cât de dezolant arăta. Într-un interviu a recunoscut că “s-a jucat cu focul” în materie de droguri, însă a reuşit să se lase făra a urma o cură de dezintoxicare.

Din 2017 Macaulay Culkin are o relaţie cu vedeta Disney  Brenda Song, celebră pentru serialul “Hotel Zack & Cody”, care declară ce om bun şi sufletist este actorul.