Thrive

Cristina Bobe, fotograf medical - “Am văzut foarte multe inimi, la propriu, bătând”

Cristina Bobe, artist vizual, a fost invitată în această dimineaţă în matinalul Magic Morning cu Liana Stanciu.

Ea este şi invitata de astăzi a emisiunii “Good vibes, good coffee”, prezentată de George Vintilă.

Fotograf medical, autoarea conceptului senzorial Unseen, Cristina Bobe a povestit despre proiectul muzical Unseen care înseamnă o serie de concerte de muzică clasică susţinute în întuneric beznă. Proiectul pe care Cristina şi violonistul Valentin Șerban l-au început anul trecut s-a încheiat cu un concert la Filarmonica de Stat din Sibiu după concerte susţinute în spitale, biserici fortificate, şuri. “Am vrut să cunoaştem un public cât mai variat şi să facem un experiment în legătură cu muzica clasică şi în ce mod întunericul poate amplifica experienţa perceperii muzicii clasice.”, a declarat Cristina în Magic Morning.

 

Artiştii au ajuns la concluzia că “au loc atâtea concerte câte persoane sunt în sală la momentul respectiv.”

Cristina Bobe este un om care caută tot timpul, spune că nu ştie ce va face peste 5 ani, a studiat Filosofia şi Artele, a lucrat ca jurnalist, a descoperit fotografia medicală. “Am văzut foarte multe inimi, la propriu, bătând”, ne-a dezvăluit ea.

Colegii de la Thrive Global România vorbesc despre faptul că a fi vulnerabbil este o ruşine, iar Cristina ne-a spus ce face când nu mai poate. “Am aşteptări foarte mari, prin urmare trăiesc şi dezamăgiri pe măsura aşteptărilor”, a declarat invitata noastra. “Sunt în căutarea unui echilibru”.

Cristina Bobe a a avut un moment de “nu mai pot” în perioada pandemiei când proiectul Unseen nu a mai putut avea loc.