Magic News

Actriţa Isabelle Adjani plânge moartea unei prietene din Beirut

Actriţa Isabelle Adajani a anunţat moartea unei prietene apropiate, creatoarea libaneză de bijuterii Hala Tayah, moartă în urma exploziei care a devastat oraşul Beirut.

Cel puţin 100 de morţi şi mii de răniţi au fost înregistraţi la Beirut după ce capitala Libanului a fost zguduită de o explozie fără precedent. 2700 de tone de nitrat de amoniu au explodat în zona portuară din Beirut producând haos în oraş.

Printre cei morţi se află şi creatoarea de bijuterii Hala Tayah, care a lăsat în urmă 3 copii, a dezvăluit Isabelle Adjani. Aceasta a publicat o fotografie în care apare alături de prietena ei, însoţită de tag-urile halatayah #liban #beyrouth #beirut #solidarity.

Ea şi-a încurajat fanii să faca donaţii pentru Crucea Roşie libaneză. Situaţia este dramatică în ţară, 200.000 de oameni rămânând fără locuinţe, iar clădirile fiind avariate şi la 4 km de epicentrul exploziei.

Hala Tayah era apreciată în Liban şi nu numai pentru bijuteriile sale rafinate, creaţii care se adresau femeile care se ştiau frumoase. Însă cea mai mare realizare a sa erau cei 3 copii, Tarek Jr., Tia-Maria şi Tamara. Când aceştia ar fi crescut, creatoarea de modă îşi propusese să se dedice şi mai mult meseriei sale.