Magic News

Melania Trump, în centrul unei noi polemici

Melania Trump Prima Doamnă a Americii se află din nou în centrul atenţiei după ce a luat hotărârea de a renova grădina Casei Albe.

În plină pandemie şi în condiţiile în care Donald Trump nu este sigur că va fi reales, Melania a anunţat noul său proiect, declarând că speră să păstreze istoria şi frumuseţea celebrei grădini.

„Țara noastră a mai trecut prin momente dificile și înainte, dar Casa Alba și Grădina de Trandafiri au reprezentat dintotdeauna un simbol al forței, rezistenței și continuității”, a spus Melania Trump. 

Proiectul de renovare include îmbunătățiri ale sistemului electric pentru emisiunile televizate, o nouă alee, noi flori și arbuști, iar lucrările ar trebui să dureze 3 săptămâni.

În condiţiile în care Statele Unite au probleme economice din cauza pandemiei, noile cheltuieli nu sunt văzute cu ochi buni de contribuabilii americani.

Încercând să stingă polemica, Casa Ală a precizat că aceste cheltuieli vor fi susţinute de National Park Service şi realizate din donaţii private.

Frumoasa Grădină de Trandafiri de la Casa Albă se întinde pe jumătate de hectar şi a fost creată în 1913 de  Ellen Axson Wilson, soţia preşedintelui Axson Wilson. În 1961, Jackie Kennedy a reamenajat grădina. Iar acum, Melania Trump îşi doreşte să se implice şi ea în acest proiect.