Thrive

Bogdan Negroiu - “Mă motivează când oamenii devin mai buni dacă am şi eu un aport acolo”

Bogdan Negroiu, solistul El Negro, a fost în direct în matinalul Magic Morning cu Liana Stanciu.

El este şi invitatul emisiunii de astăzi de pe Magic TV, “Good vibes, good coffee”, prezentată de George Vintilă, un concept Thrive Global România pentru Magic FM.

Colegii de la Thrive Global România au un articol despre vise în care scriu că de când cu pandemia oamenii nu mai visează vacanţe, ci au mai degrabă mici coşmaruri. Iar Bogdan Negroiu a dezvăluit în matinal că a scris o piesă de curând despre vise şi ne-a fredonat câteva versuri.

Artistul spune că este un caz special, încearcă să nu stea prea mult la televizor şi este atent de unde îşi ia informaţia. “Încerc să mă ţin mai echilibrat şi muzica mă ajută foarte mult, spune el. Optimismul şi-l ia din muzică, ascultă reggae, o poveste de care este îndrăgostit de multă vreme.

Întrebat ce sfat şi-ar da lui, cel de acum 20-25 de ani, Bogdan a mărturisit că ar fi trebuit să fie mai pragmatic, lucru care îi învaţă şi pe copiii de la şcoala lui de muzică.

“Am fost mai boem şi în continuare îmi place povestea asta cu boemia”, spune Bogdan Negroiu. Acesta a povestit şi ce îl motivează. “Îmi place curtea asta. Îmi plac foarte mult răsăritul, apusul. Mă motivează când oamenii devin mai buni dacă am şi eu un aport acolo. Mă motivează ideea că trebuie să fie mai bine. Mă motivează lucrurile mai organice.”