Magic News

Prinţul George împlineşte 7 ani. Noi fotografii adorabile cu fiul lui William şi Kate

Prinţul Wiliam şi Kate Middleton îl sărbătoresc pe 22 iulie pe Prinţul George, cel mai mare copil al lor împlinind 7 ani.

Cu aceasta ocazie, Ducii de Cambridge au dezvăluit 2 noi fotografii adorabile cu fiul lor. Ca de obicei, fotografiile au fost realizate de Kate, extrem de pasionată de domeniul fotografiei, Ducesa fiind cea care îşi pozează de cele mai multe ori copiii.

”Ducele şi ducesa de Cambridge sunt încântaţi să dezvăluie două noi fotografii cu prinţul George înainte de cea de-a şaptea aniversare a zilei sale de naştere, mâine”, se arată într-un comunicat transmis de Palatul Kensington.

Unul dintre portrete a fost realizat recent, în timpul perioadei de izolare pe care familia a petrecut-o la Anmer Hall.

George este tot numai un zâmbet şi poartă un tricou polo kaki de la Mango, brand care îşi va epuiza cu siguranţă stocul de astfel de tricouri, aşa cum se se întâmpla de fiecare data.

Al doilea potret îl surprinde pe George la fel de zâmbitor, îmbrăcat într-un tricou army şi aflat probabil într-o pauză de joacă.

 

Nu se ştie cum va fi sărbătorit Printul George, însă cu siguranţa Kate s-a ocupat de fiecare detaliu în parte, astfel încânt acesta să aibă o petrecere de neuitat alături de fraţii lui mai mici, Charlotte şi Louis, si poate şi de câţiva prieteni apropiaţi.