Magic News

La 53 de ani, Halle Berry are un nou iubit. Cine este bărbatul misterios din viaţa ei

Fanii actriţei Halle Berry sunt pe jar după ce vedeta lor preferată a postat o fotografie hot pe contul său de Instagram.

Câştigătoarea Premiului Oscar a publicat o fotografie în care şi-a pozat picioarele alături de cele ale unui bărbat. “Sunday funday”, a scris actriţa în vârstă de 53 de ani, adăugând şi o inimioară în dreptul mesajului.

Aşadar, acum toată lumea se întreabă cine este bărbatul misterios cu care Halle şi-a petrecut duminică.

Unii spun că ar fi vorba de Peter Lee Thomas, antrenorul său personal, cel datorită căruia actriţa arată atât de bine.

Deocamdată, Halle a ales să păstreze tăcerea, însă un lucru este sigur: ea este din nou pregătită să iubească după ce în 2016 se despărţea de Olivier Martinez, tatăl fiului său, Maceo.  

Actriţa mai are o fiică, Nahla, în vârstă de 12 ani, din relaţia cu modelul Gabriel Aubry.

Halle Berry a fost căsătorită de 3 ori, cu David Justice, Eric Benet şi Olivier Martinez şi a avut o relaţie de 5 ani cu Aubry şi a declarat că toate poveştile sale de iubire au fost necesare pentru că fiecare a venit cu o lecţie pentru ea.

“Am învăţat să trăiesc cu 3 căsătorii eşuate, ceea ce nu este uşor când sunt implicaţi şi copii.”, a mai spus ea. “Ca femei, ne căsătorim crezând că va fi pentru totdeauna şi că acesta este prinţul nostru pe un cal strălucitor. Asta m-au învăţat basmele, iar astăzi sunt un fel de anti-basm.”