Magic News

Tom Hanks, primul interviu după ce s-a vindecat de coronavirus

Tom Hanks a fost unul dintre primele staruri care anunţa la începutul pandemiei că a fost diagnosticat pozitiv cu Covid-19.

Actorul se afla în Australia împreună cu soţia lui, Rita Wilson, iar cei doi au fost internaţi şi au urmat tratamentul.

Acum, Tom Hanks a acordat primul interviu după ce s-a vindecat de coronavirus şi a fost foarte tranşant: „Nu am nici un respect pentru cei care nu poartă mască”, a spus el, dezamăgit fiind de masurile luate de autorităţile americane în lupta cu virusul.

Filmul „Greyhound”, care urmează să fie lansat în curând, l-a inspirat pe actor să facă apel la solidaritate în rândul americanilor pe fondul pandemiei.

„Totuşi, ideea de a face ce trebuie este atât de simplă - purtaţi o mască, respectaţi distanţa socială şi spălaţi-vă pe mâini”, a declarat Hanks în primul său interviu televizat acordat după ce s-a vindecat.

 „Dacă cineva vine cu argumente pentru a face cât mai puțin posibil, nu aș avea încredere să-i dau un permis de conducere. Atunci când conduci o mașină, trebuie să respecți limitele de viteză, trebuie să folosești semnalizarea, trebuie să eviți pietonii. Dacă nu poți face acele trei lucruri, nu ar trebui să conduci o mașină. Dacă nu poți să porți o mască, să te speli pe mâini și să respecți distanța socială, nu am niciun respect pentru tine. Nu-ți cred argumentele”, a spus el.

Citeşte şi: