Thrive

Adrian Hădean - “În continuare oamenii gătesc foarte mult acasă”

Adrian Hădean a fost invitat în această dimineaţă în matinalul Magic Morning cu Liana Stanciu.

Cunoscutul chef este şi invitatul de astăzi al show-ului “Spune pe bune”, un concept Thrive Global România pentru Magic FM, în care vorbeşte despre legătura dintre mâncare şi fericire. Interviul cu Adi Hădean poate fi urmărit pe canalul de Youtube Magic FM România şi pe Magic TV.

Din mijlocul Bucureştiului, după micul dejun al câinelui său, Adi Hădean a vorbit cu noi despre legătura dintre mâncare şi fericire, agricultura făcută cu ştiinţă şi gătitul de acasă.  

Colegii de la Thrive Global România scriu într-un articol despre beneficiile hranei locale de sezon. “În perioada aceasta chiar găsim orice. E o abundenţă de ingrediente proaspete, de fructe şi legume, este probabil cea mai bună perioadă a anului pentru genul acesta de alimentaţie”, a spus Adi Hădean.

Acesta a vorbit despre faptul că agricultura făcută cu carte şi cu ştiinţă are rostul ei. “Noi mâncăm de foarte multe ori amintiri despre roşii”, a declarat bucătarul. Acesta spune că de multe ori oamenii mânâncă mai multe pesticide atunci când nu îşi cunoşti furnizorul de mâncare.  

În Magic Morning am vorbit şi despre legătura dintre mâncare şi fericire. “Frigiderul este o sursă de fericire foarte accesibilă”, spune Hădean.

Bucătarul a declarat în matinal că oamenii gătesc şi acum mai mult acasă şi comandă mai puţin. “În continuare oamenii gătesc foarte mult acasă, bazându-mă pe faptul că scad comenzile faţă de anul trecut pe vremea aceasta. Oamenii se gospodăresc cât pot ei să gătească acasă.”