Magic News

David şi Victoria Beckham au aniversat 21 de ani de căsătorie

În acest weekend, David şi Victoria Beckham au aniversat 21 de ani de la căsătoria lor, ocazie cu care şi-au adresat mesaje emoţionante şi au publicat fotografii inedite.

Cei doi s-au căsătorit pe 4 iulie 1999, la un an după logodna lor, în cadrul unei ceremonii fastuoase, organizată la castelul Luttrellstown din Irlanda.

Pe Instagram, cuplul iconic s-a lansat într-o serie de declaraţii de dragoste însoţite de fotografii de familie.

Fostul fotbalist în vârstă de 45 de ani a povestit momentul în care a văzut-o pentru prima dată pe Victoria: “Ei bine, acum vreo 23 de ani eram într-o cameră, alături de Gary Neville, iar trupa Spice Girls era la televizor. M-am întors spre el și i-am zis: Îmi place fata în costumul ăla negru. Cine ar fi putut să creadă atunci că vom aniversa 21 de ani de căsătorie și vom avea împreună patru copii perfecți și frumoși. Vă mulțumesc și la mulți ani! Vă iubesc!”

La rândul ei, Victoria a postat un video având ca fundal sonor melodia “Something About The Way You Look Tonight”, interpretată de Elton John. Iar mesajul ei a fost: “Să avem o aniversare fericită, David Beckham! Nu pot să cred că au trecut 21 de ani de când am spus amândoi Da! în fața stării civile. Avem patru copii, patru câini și râdem foarte mult! Te iubesc din ce în ce mai mult în fiecare zi!”

Copiii cuplului le-au adresat mesaje şi felicitări pe conturile lor de Instagram. “La mulţi ani, mama şi tata! Vă iubesc enorm”, a scris Brooklyn. Romeo a dezvăluit o fotografie cu părintii săi dintr-un restaurant cu mesajul: “Sper că aţi avut o zi minuantă”, a spus el. La rândul lui, Cruz le-a transmis toată dragostea părinţilor săi.