Thrive

Laura Bretan - Din Chicago despre noul album, admiterea la facultate şi dorul de România

Laura Bretan a fost în direct de la Chicago în matinalul Magic Morning cu Liana Stanciu.

Era miezul nopţii în Chicago, iar frumoasa artistă, care a împlinit 18 ani în primăvara acestui an, se pregătea de culcare, după ce fusese împreună cu familia în parc unde a jucat baschet.

Ea ne-a povestit că a fost un an special, terminând liceul, ocazie cu care a primit în dar de la părinţii săi o maşină. Laura este admisă la cea mai importantă şcoală de muzică din Chicago unde a dat admitere.

În Magic Morning, ea a povestit ce a făcut în pandemie. “Întotdeauna am încercat să rămân ocupată”. Laura a avut şcoală şi a înregistrat melodii pentru primul ei album.

Laura s-a reapucat să compună melodii, pentru că îi place să se exprime astfel. Pentru noul album, Laura lucrează inclusiv cu Jora Linenberg, un pianist celebru cu care a colaborat şi Lara Fabian.  

Colegii de la Thrive Global România vorbesc despre faptul că ne pierdem în amănunte, cerându-ne prea des scuze, iar Laura ne-a dezvăluit că şi ea îşi cere scuze des: “Mie nu îmi place să greşesc”.

Artista ar fi trebuit să vină în România în luna august, însă nu ştie sigur dacă va ajunge. Ea a vorbit, de asemenea, despre turneul amânat din marile oraşe ale Europei: Roma, Paris, Florenţa, Londra.

Laura Bretan a lucrat pentru noul album şi cu o fostă concurentă de la America’s Got Talent”, însă pentru moment nu a putut să îi dezvăluie numele pentru a păstra surpriza până în momentul lansării piesei.