Thrive

Dragoş Bucur filmează pentru “Visuri la cheie” şi scrie un scenariu cu Sofia, fiica lui de 13 ani

Actorul Dragoş Bucur a fost în direct în această dimineaţă în matinalul Magic Morning cu Liana Stanciu.

Acesta a vorbit despre arta în vremea pandemiei, viaţa la ţară, emisiunea “Visuri la cheie”, scenariul pe care îl scrie cu Sofia, familie, copii, vacanţe.

Dragoş a stat mai mult acasă, ca toată lumea din domeniul său. “Îmi dau seama că mutarea spectacolului de teatru, de muzică din live în online este o soluţie de urgenţă.”, ne-a declarat acesta.

Actorul ne-a povestit că s-a bucurat mai mult de lucrurile din jurul lui, de copii, de familie, de curte. “Mie îmi place, eu cred că asta e viaţa adevărată. Nu mă pricep neapărat, dar sunt genul de om care se aruncă cu capul înainte.”

Dragoş şi Dana s-au mutat la casă în urma cu 10 ani, când o aveau doar pe Sofia, Roxana şi Kadri nefiind născuţi atunci. “A fost o schimbare radicală pentru noi. Acum mă gândesc şi simt că blocurile sunt o greşeală.”

Dragoş se pregăteşte de un nou sezon “Visuri la cheie” şi filmează într-un ritm susţinut pentru a recupera ce nu s-a filmat în pandemie. Difuzarea va începe probabil în toamnă, iar Dragoş a povestit că vor fi nişte oameni foarte frumoşi în acest sezon.

Actorul ne-a spus că televiziunea se adaptează mai uşor noilor restricţii, în timp ce filmul şi teatrul nu prea se pot face în aceste condiţii. “Emoţia teatrului este gândită pentru public”. Acesta ne-a mărturisit că a plecat din teatru pentru că nu avea lejeritatea pe care o are în faţa camerelor de filmat.

Dragoş a povestit despre scenariul pe care îl scrie alături de Sofia, fiica lui de 13 ani şi jumătate Cei doi scriu împreună de 2 ani la “Lebăda neagră”, au o parte din finanţare şi visează ca la anul să filmeze ce au scris. “E un serial, un fantasy, un fel de Stranger Things românesc”, a dezvăluit actorul.

Dragoş şi Dana sperau să plece în Grecia în această vară, ei având o autorulotă cu care merg în vacanţe, însă planurile le-au fost date peste cap după ce Grecia a închis punctele de frontieră, lăsând doar unul deschis.