Magic News

Actriţa Ada Condeescu este însărcinată pentru a doua oară

Ada Condeescu a fost prezentă săptămâna aceasta la Gala Gopo 2020, ocazie cu care s-a aflat că actriţa este însărcinată cu al doilea copil.

Ada, care a fost una dintre invitatele matinalului Magic FM de la începutul anului, a ţinut secretă această sarcină. Luni seara însă şi-a făcut apariţia la Verde Stop Arena într-o rochie roz care i-a pus în evidenţă sarcina.

Ebelusul se va naşte la sfârşitul acestui an, iar Ada a mărturisit că trăieşte o perioadă minunată.

“E foarte bine, e minunat. Naşterea va fi undeva la sfârşit de toamnă-iarnă şi nu mi-am făcut niciun plan, o să văd ce se va întâmpla până atunci. Eu sunt pro naştere naturală şi am şi un doctor ce mă încurajează cu privire la acest aspect, sper să pot naşte normal şi natural.", a declarat Ada pentru verdict.ro.

Actriţa nu a dezvăluit pentru moment sexul bebeluşului, iar în privinţa numelui va fi unul românesc, cu poveste.

"Nu ştiu sigur, nu am rezultatul final. Nu suntem hotărâţi, e secret pentru toată lumea. Oricum, probabil va fi un nume tot românesc, nu mi-ar plăcea pentru copilul meu un nume străin, cu siguranţa va fi aşa cum a fost şi la Ecaterina, va avea povestea lui numele.", a mai adăugat ea.

Ada Condeescu este căsătorită cu regizorul Cătălin Mitulescu din 2016, cei doi având împreună o fetiţă, care s-a născut în luna februarie 2018.

 

Citeste si: