Magic News

Mesajul emoţionant al lui Pierce Brosnan la 7 ani de la moartea fiicei sale

Pierce Brosnan a publicat pe Instagram un mesaj emoţionant pentru a marca 7 ani de la moartea fiicei lui, Charlotte.

„Aici se uită la tine, copile … în amintirea lui Charlotte și la mulți ani pentru draga mea Marley May”, a scris actorul in varsta de 67 de ani, postând o fotografie realizată de actuala lui soție, Keely Shaye Smith, pe terasa casei lor din Hawaii. 

Brosnan a parafazat celebra replica din filmul "Casablanca" „Here’s looking at you kid!”, pentru a le aminti tuturor de draga lui Charlotte. 

Aceasta a murit în 2013, la 41 de ani, din cauza unui cancer ovarian, aceeaşi boală care i-a rapit-o şi pe Cassandra Harris, prima soţie a actorului. Interpretul lui James Bond şi-a pierdut soţia în 1991, Cassandra murind la 43 de ani.

Pierce Brosnan şi Cassandra era căsătoriţi din 1980, iar ea avea 2 copii, Charlotte şi Christopher, din căsătoria cu producătorul Dermot Harris, pe care Pierce Brosnan i-a adoptat si la care a ţinut enorm. Cei doi au avut impreuna si un fiu, Sean, care este tatăl lui Marley May, cea care a împlinit recent 5 ani şi căreia Pierce Brosnan i-a urat “la mulţi ani!”

„Nu pot să văd jumătatea plină a paharului. Câinele negru al melancoliei se află cu mine, din când în când”, spunea actorul. 

La un an după moartea lui Charlotte, Pierce Brosnan a participat la teledonul Stand Up To Cancer şi a vorbit despre cele două mari pierderi ale vieţii sale. “Atunci când vezi cum viaţa cuiva pe care îl iubeşti este distrusă încet-încet de această boală, tristeţea devine o parte din tine.”

“Am ţinut mâna generoasă, puternică, frumoasă a primei mele soţii, Cassie, deoarece cancerul i-a luat viaţa prea curând”, a spus el atunci. “Şi chiar anul trecut am ţinut-o de mână pe amuzanta mea fiică Charlotte, înainte de a muri din cauza acestei boli nenorocite pe care a moştenit-o.”, a mai spus actorul.

În 1994, Pierce Brosnan a cunoscut-o pe Keely Shaye Smith, cu care s-a căsătorit în 2001 şi cu care are doi fii.