Thrive

Ioana Chicet-Macoveiciuc (Prinţesa urbană) - Tips-uri pentru o vacanţa reuşită cu copiii

Ioana Chicet-Macoveiciuc (Prinţesa urbană) a fost invitată în această dimineaţă în matinalul Magic Morning.

Cunoscuta scriitoare de cărţi pentru copii şi oameni mari este protagonista episodului de astăzi al show-ului  “Adevăr sau… întâmplare”, un concept Thrive Global România for Magic TV. Episodul în care Ioana vorbeşte despre miturile legate de citit, una dintre pasiunile ei, poate fi urmărit pe canalul de Youtube Magic FM România.

Prinţesa urbană ne-a dat câteva tips-uri pentru o vacanţă reuşită cu copiii. “Important este să ne setăm aşteptări mai mici.”

Vara aceasta, familia ei încearcă să evite aglomeraţia şi face asta în fiecare zi, lucru care se va întâmpla şi în vacanţă. “Am găsit locuri cât de cât izolate care au bucătărie.”

Nu vor vizita obiective turistice, vor urca pe munte, copiii se vor juca împreună în curte. “Facem ce putem ca să ne fie bine. E o situaţie specială şi trebuie să trecem peste ea. Noi am pierdut un om. Bunicul copiilor a murit din cauza acestui virus.”, a declarat Ioana Chicet-Macoveiciuc.

Ne-a spus că este mulţumită aşa, copiii vor sta o săptămâna la munte, vor fi în natură, nu au nevoie de leagăne sau de tobogane.

Ce a răspuns invitata noastră la întrebarea dacă este adevăr sau întâmplare că a devenit Prinţesa urbană.