Magic News

7 celebrităţi care s-au căsătorit cu oameni obişnuiţi

Unele celebrităti au preferat sau aşa le-a fost dat să se căsătorească cu oameni obişnuiţi. Asta nu le-a împiedicat să trăiască poveşti de iubire extrem de frumoase derulate pe parcursul a zeci de ani.

Meryl Streep, de exemplu, este de 42 de ani alături de sculptorul Don Gummer, împreună cu care are 4 copii. „Nu știu ce m-aș face fără soțul meu. Aș fi fost pierdută, emoțional cel puțin, dacă nu l-aș fi întâlnit. Este extraordinar”, povestea actriţa.

Bruce Willis şi Emma Heming s-au întâlnit în 2007 într-o sală de gimnastică. Emma este cu 23 de ani mai tânără decât celebrul actor şi este un fost model. Cei d-au căsătorit în 2009 şi astăzi au două fetiţe.

Julia Roberts şi Daniel Moder s-au cunoscut în 2002 datorită profesiilor lor, ea, actriţă, el, cameraman. O poveste de dragoste ca în filme, iar acum sunt părinţii a 3 copii, gemenii, Phinnaeus Walter şi Hazel Patricia, născuţi în 2004 şi Henry Daniel, născut în 2007.

Anne Hathaway şi Adam Shulman sunt împreuna datorită pasiunii lor comune pentru cinema. S-au cunoscut în 2008, iar 4 ani mai târziu s-au căsătorit. Extrem de îndrăgostit, Adam a fost inspirat de Anne pentru a crea prima lui colecţie de bijuterii. Cei doi au acum doi copii.

Matt Damon şi Luciana Barroso s-au cunoscut în 2003, într-un bar, unde ea lucra. Actorul s-a îndrăgostit nebuneşte de frumoasa din Argentina, iar doi ani mai târziu s-au căsătorit. Cei doi au 4 copii.

Meryl Streep şi Don Gummer s-au cunoscut în 1978. A fost dragoste la prima vedere, iar cuplul s-a căsătorit pe 30 septebmrie 1978. Au împreună 4 copii.

Actriţa şi producătoare Deborra-Lee Furness l-a cunoscut pe Hugh Jackman în 1995 la filmările serialului australian “Correlli”. Un an mai târziu s-au casătorit şi au doi copii.

Licenţiat al Universităţii Yale, Cash Warren este actor şi producător, însă nu atât de cunoscut precum partenera lui de viaţă. În 2005, pe platourile de filmare de la “Cei 4 fantastici”, el o cunoştea pe frumoasa Jessica Alba, care i-a devenit soţie şi i-a dăruit 3 copii.