Thrive

Chef Adrian Hădean - Primul invitat al show-ului Thrive for Magic, “Adevăr sau… întâmplare”

Aflat în drum spre mare, Chef Adrian Hădean a fost în direct în această dimineaţă în matinalul Magic Morning.

Am vorbit cu el despre mituri alimentare şi culinare, dar şi despre show-ul Thrive for Magic, "Adevăr sau... întâmplare" ce va fi difuzat pe Magic TV luni, 15 iunie, de la ora 11, şi în reluare de la ora 18, dar şi pe canalul de Youtube Magic FM.

Adi Hădean este invitat în acest show şi spune că foarte multe lucruri din viaţa lui nu au avut plan. “Cel puţin nu un plan al meu conştient… Îmi place să las viaţa să funcţioneze.” Nu acelaşi lucru este valabil şi pentru reţeta de coaste la cuptor…

Celebrul chef a dezvăluit că în cazul copiilor săi există un plan clar al maselor. Familia ia uneori micul dejun împreună, deşi Adi este acum într-un moment în care nu prea manâncă micul dejun.  

Cei doi copii ai lui Adi Hădean, fiul lui şi nepotul, îşi pregătesc singuri micul dejun. “Le place, se amuză. Cel mare are 12 ani, cel mic are 6 ani. Au nişte conversaţii savuroase. Sunt un cuplu foarte interesant în viaţă şi în particular în bucătărie.”

“Au gusturi oarecum asemănătoare. Încet-încet, i-am canalizat în direcţia de a se gospodări singur.”, ne-a mărturisit el.

Adi Hădean crede că îi putem educa pe cei mici în privinţa alimentaţiei, însă trebuie să punem informaţia într-un context prielnic.

Pentru Chef Adrian Hădean, “mâncarea este şi adevar şi întâmplare. Poate nu atât de întâmplător, îmi place să mănânc. Mâncarea conţine foarte mult adevăr. Există şi mâncare care conţine minciună, dar asta are legătură cu atitudinea noastră faţă de ea.”

Adi Hădean ne-a sfătuit să fim atenti la ceea ce mâncăm, dar fără a deveni obsedaţi.