Thrive

Ramona Păun (Ştirile din sport Pro TV) - Despre deschiderea sălilor de sport, vacanţă şi micile bucurii

Ramona Păun, prezentatoarea Ştirilor din sport de la Pro TV, a fost în direct în această dimineaţă în matinalul Magic Morning.

Ramona ne-a marturisit că în perioada de izolare a gătit destul de mult şi se simţea vinovată atunci când nu reuşea să facă sport în fiecare zi. “Perioada în care nu am avut mişcare prea multă, mai tare mă obosea. Atunci, sportul îmi mai dădea ceva energie.”

Prezentatoarea Tv este foarte încântată că se deschid sălile de sport şi aşteaptă cu nerăbdare să meargă, chiar dacă sunt nişte reguli.

Ramona îşi ia energie din lucrurile care îi fac plăcere, care o pasionează, din jobul pe care îl are, din oamenii dragi.

În perioada de izolare a văzut multe seriale, “The Young Pope”, “The Last Dance”, “The Crown”. Ramona aştepta concediul ca să plece în afară, dar anul acesta se va putea bucura, în sfârşit, de România.

Colegii de la Thrive Global România vorbesc despre diferenţa dintre bucurie şi fericire, iar Ramona ne-a spus că a constatat că lucrurile banale îi aduc bucurie şi a învăţat să le preţuiască mai mult. “Călătoriile, întâlnirile cu familia, cu prietenii.”

Ramona îşi cumpără flori, dar şi Cosmin, logodnicul ei, îi aduce des flori, lucru pentru care îi mulţumeşte.

Ea îşi face liste interminabile cu lucrurile pe care trebuie să le facă, dar sunt zile când nu reuşeşte să le ducă pe toate la bun sfârşit. Ramona Păun spune că ar trebui să vedem lucrurile bune din jurul nostru, iar dacă sunt probleme să ne gândim la soluţii şi să cerem ajutor, să cerem sfaturi, dacă e cazul.

Ea adoră să meargă la concerte şi acum are două concerte la care ar vrea să ajungă, Ludovico Einaudi şi Coldplay.