Thrive

Cătălin Măruţă - “Trebuie să te bucuri în fiecare zi de fiecare lucru”

Cătălin Măruţă şi-a băut cafeaua în această dimineaţă pe terasa casei lui şi în direct cu ascultătorii matinalului Magic Morning prezentat de Liana Stanciu.

În acelaşi timp, Andra făcea teme cu David, iar Cătalin se uita pe audienţele emisiunii sale, care nu s-a oprit în perioada izolării.

Prezentatorul TV ne-a spus că i-a fost teamă la început când citea mult despre ce se întâmpla în Italia, în Lombardia. “Mi-a fost teamă mai mult pentru părinţii mei care sunt la Târgu Jiu.”

Cel mai important lucru pe care l-a învăţat este “că trebuie să te bucuri în fiecare zi de fiecare lucru şi trebuie să fii fericit”.

Cătalin a povestit în Magic Morning câteva experienţe după ce Eva a devenit la doar 4 ani influencer, fiind un adevărat fenomen online. “Şi David si Eva sunt de mici în lumea asta, merg cu noi la emisiuni, cu Andra la concerte. Eu cred că generaţia asta este full video.”

De asemenea, prezentatorul TV ne-a spus care sunt  planurile de vacanţă din această vară. “Cred că va fi o plimbare destul de lungă spre Târgu Jiu, spre bunicii copiilor, spre Cluj, spre Câmpia Turzii. Cred că anul acesta vom fi mult mai mult în ţară. Vrem să fim aproape de oamenii de care am stat departe în perioada asta. Plus că emisiunea mea nu are vacanţa foarte mare, 3 săptămâni vara”.

Ce spune Cătălin Măruţă despre faptul că unii nu cred în Coronavirus.