Thrive

Horia Brenciu - Despre “Zâmbet de copil”, Toma, băieţelul lui minunat, tenis şi concerte

Horia Brenciu a fost în direct în această dimineaţa în matinalul Magic Morning cu Liana Stanciu.

Artistul a povestit în Magic Morning cum este la el acasă, artistul fiind tatăl a 4 copii. “Toată lumea se trezeşte devreme”, a spus Horia. Şi dacă la început urmăreau filme, acum Mina are cursuri online, iar el şi Toma încep o partidă de şah sau iau împreună micul dejun.

Băieţelul va împlini în curând 6 ani, fiind născut în aceeaşi zi cu Tom Jones, şi îşi uimeşte tatăl prin spiritul său de iniţiativă. Horia ne-a spus că Toma îi pune masa dimineaţa. “Are un stil special. De când s-a născut eu l-am tratat ca pe un om matur.”, a povestit el.

De 1 iunie, artistul a lansat “Zâmbet de copil”, o melodie în care cântă alături de 6 prieteni, părinţi ca şi Horia. “<Zâmbet de copil> a fost un pariu. Mi-a venit în minte ideea asta, iar pandemia mi-a accentuat dorinţa să îl pun în practică, dar îmi trebuia nişte prieteni care să fie şi părinţi.”

Cei şase prieteni sunt: Pavel Bartoş, Andi Moisescu, Călin Goia, Oana Sârbu, Diana Munteanu şi Feli Donose, despre care spune că are o voce de înger şi cu care ar vrea să colaboreze mereu.

“Mi-a dat un chef enorm să continui această idee. Urmează o melodie pe care o cânt numai în concerte.”

Horia a declarat în Magic Morning că este fanul momentelor live şi crede că un spectacol trebuie să creeze o amintire.

Artistul joacă tenis aproape în fiecare zi, iar anul viitor vrea să intre în competiţiile de amatori. “Prin tenis am reuşit să mă descopăr.”

Ca în fiecare vară, Toma, Mina şi Andreea  vor fi la mare, în timp ce Maria se află în Olanda, pentru că studiază acolo. Pentru Horia vor începe filmările la Pro TV, însă pentru moment artistul nu a dezvăluit despre ce proiect este vorba.  

Live-ul nostru s-a terminat cu Horia ţinându-l în braţe pe Toma, care a promis că va avea grijă de tati.