Thrive

Pavel Bartoş - Despre izolare, “La Casa de Pavel” şi Românii au talent”

Pavel Bartoş a fost invitatul nostru în matinalul Magic Start, actorul povestindu-ne ce a făcut în perioada de izolare şi introducându-ne în atmosfera emisiunii “Românii au talent”, ajunsă aproape de final.

“Am avut timp pentru mine şi atunci am putut să fac regulat sport. Am putut şi să mănânc regulat.”, a spus actorul. “Să vedem cât o să mă ţină treaba asta.”

Pavel a avut timp şi să gătească, specializându-se în această perioadă în gătit. “Îmi face plăcere să gătesc, dacă am timp şi bună dispoziţie, gătesc mult”. În afara de sport şi gătit, actorul ne-a spus că a şi citit.

Pavel Bartoş a povestit în Magic Start despre “Românii au talent”, emisiune care va desemna în curând cel mai talentat român. În condiţii de normalitate, acum ar fi fost organizate semifinalele şi finala. Vinerea aceasta va fi ales cel mai original număr, iar pe 29 mai va fi marea finală, despre care Pavel a spus doar că este “o surpriză”.

El a povestit despre câteva momente excepţionale, când juriul sau prezentatorii au apăsat Golden buzz-ul. “Am întâlnit nişte oameni şi nişte talente surprinzătoare  După 10 ani încă te mai miră, încă te mai surprinde.”

Pavel Bartoş s-a ocupat mult de canalul de Youtube, unde a avut mare succes cu serialul “La Casa de Pavel”. S-a întâlnit cu prieteni dragi lui, “a mers în Hawaii”, s-a lăsat tuns de cele 3 fetiţe ale lui, spre marea lor bucurie şi spune a vrea să continue să facă astfel de materiale.  

“La Casa de Pavel” va ieşi acum din casă, şi va merge la teatru, la repetiţii, la filmări, pe măsură ce Pavel îşi va relua activitatea.

“Mi-e dor de interacţiunea umană. Mare, mare dor. Şi de emoţia directă pe care o am pe scenă. Mi-e dor de spectacole, de colegi ”, ne-a spus el. Chiar dacă este un om sociabil, actorul ştie să respecte şi regulile şi s-a supus acestora.

Pavel Bartoş crede că teatrul nu poate fi dus în spaţii foarte mari şi spune că probabil se va reveni destul de greu în săli. “E clar că trebuie să ne adaptăm unor situaţii. E clar că nu va mai fi normalul dinainte.”

“Popor talentat şi la Magic FM eu te-am pupat”, a încheiat Pavel Bartoş.