Magic News

Sia a dezvăluit că a adoptat doi băieţi adolescenţi

Misterioasa Sia a vorbit despre viaţa sa de familie în emisiunea de radio „Morning Mash Up”, unde dezvăluit că a adoptat doi băieţi adolescenţi anul trecut.

Cu faţa mereu ascunsă sub perucile sale extravagante, Sia i-a surprins pe ascultătorii radioului american, declarând că a înfiiat anul trecut doi băieţi de 18 ani, care urmau să fie daţi afară din centrul de plasament în care trăiau din cauza vârstei. „Îi iubesc”, a spus simplu artista, care suferă de  sindromul Ehler Danos, o boală genetică, ale cărei manifsătări sunt durerile cronice, articulare, oboseala accentuată.

De asemenea, ea a vorbit şi despre viaţa în izolare a familiei sale: „Pentru amândoi a fost destul de dificil. Dar au început să facă lucruri extrem de beneficice pentru ei, care îi ajută. Au făcut multe chestii educaționale”, a spus Sia.

Într-un interviu acordat anul trecut, Sia mărturisea că a adoptat un băiat şi spunea că nu are timp pentru viaţa sentimentală, unde a cunoscut multe dezamăgiri.

În tinereţe, şi-a pierdut iubitul, Dan Pontifex murind în 1997 înr-un accident de maşină, iar pentru Sia au urmat ani de dependenţă de alcool, droguri şi medicamente.  În 2014, s-a căsătorit cu Erik Anders Lang, însă cei doi au divorţat după 2 ani.

Acum, Sia pare să îşi îndrepte întreaga atenţie spre cei doi adolescenţi, care au nevoie de ajutorul ei.