Magic News

Magic FM şi Voltaj au dat reSTART cu un concert la înălţime

În această seară, Magic FM şi Voltaj au dat reSTART la energie cu un concert de pe acoperişul radioului.

A fost primul concert LIVE după 2 luni de izolare, organizat acum când credeam că am ajuns la capăt, la capătul puterilor. De fapt, tot ce trebuie să facem e să o luăm de la capăt.

Trupa Voltaj a urcat pe acoperişul radioului de la Timpuri Noi şi a cântat pentru ca tu să-ţi iei puterea şi să mergi mai departe.

“Vrem să vă cântăm, să vă trimitem optimsm şi energie pentru că e nevoie. Şi nu uitaţi, ceea ce am realizat până astăzi trebuie să păstrăm, să ne relaxăm, dar să o facem responsabil. Şi am să trec şi peste asta. Ce va fi va fi”, a spus Călin Goia, solistul trupei în deschiderea concertului, care a început cu piesa “De mâine”.

Voltaj ne-a reamintit cele mai cunoscute hit-uri ale sale, “Şi ce?”, “Pic Pic”, “Hai sus”, dar a cântat şi “Om”, o melodie recent lansată.

“În această perioadă dificilă prin care am trecut fiecare dintre noi am descoperit şi lucruri bune, frumoase şi oameni care au dat dovadă de multă empatie, de multă solidaritate. În toate greutăţile am reuşit să fim oameni.”, a spus Călin după care a trupa a cântat  “Om”, o piesă compusă în 2019, dar lansată la începutul stării de izolare.

A urmat “Dă vina pe Voltaj”, iar la final hit-ul “Ca la 20 de ani”. “Cel mai important e să rămâneţi aici în suflet tineri, de 20 de ani. Aveţi încredere în voi, fiţi optimişti şi trăiţi-vă viaţa ca la 20 de ani!”, a încheiat Călin Goia.

Şi de data aceasta, muzica a vindecat şi ne-a apropiat, chiar și de la distanță, iar ascultătorii Magic FM şi fanii Voltaj s-au simţit din nou ca la 20 de ani şi ne-au transmis sute de mesaje, fie că se aflau în România, sau în Italia, Austria, Anglia sau Germania.

Am fost LIVE pe Magic FM, Magic TV, Facebook Magic FM  şi pe pagina de Youtube Magic FM, dar şi pe toate radiourile, televiziunile şi canalele de social media din portofoliu.