Thrive

Feli - “O dată cu izolarea, eu mi-am liniştit sufletul şi sunt bucuroasă în fiecare zi”

Feli Donose a fost invitată în această dimineaţa în matinalul Magic Start, artista bucurându-se de acest început de zi cu soare alături de ascultătorii Magic FM.

Ea ne-a povestit cum a trăit izolarea si ne-a spus că ei i-a prins foarte bine această perioadă, pentru că după ce a născut-o pe Nora Luna a avut foarte multe concerte şi nu a apucat să o vadă crescând în primul an.

“O dată cu izolarea, eu mi-am liniştit sufletul şi sunt bucuroasă în fiecare zi.”, a declarat Feli. “Ne-am unit şi mai tare ca familie stând împreună zi de zi. Ne cunoaştem şi mai bine. Pe mama o descopăr, pe prietena din mama mea.”

Artista nu a mai ieşit din casă de pe 7 martie, şi îşi doreşte foarte mult să meargă la Constanţa, la părinţii lui Cătălin, să vadă marea, să stea puţin singură pe plajă. De asemenea ar vrea să meargă 3-4 zile la munte.

Feli ne-a spus că s-a îngraşat puţin în această perioadă, când s-a relaxat, dar a început să facă sport şi găteşte mai sănătos.

Colegii de la Thrive scriu despre cum să ne găsim identitatea profesională, iar Liana a întrebat-o pe Feli dacă şi-a pus întrebarea cât de important este ce face, cum ajută oamenii cu vocea sa. Artista ne-a povestit că primeşte numeroase mesaje, oamenii îi scriu şi asta îi confirmă că face ceea ce trebuie.

Feli a dezvăluit în Magic Start şi care este primul lucru pe care îl va face în acest weekend, când se vor relaxa restricţiile. “Îi aşteptăm pe socrii mei, dacă se poate. În rest, suntem oameni care trag mai mult spre casă.” Feli ne-a spus în încheiere că îi este dor să cânte, să fie pe scenă.