Magic News

Thrive Global România lansează Asistentul Thrive. Cel mai bun prieten virtual

Pandemia de coronavirus ne-a schimbat radical vieţile în această primăvară, iar felul în care trăim şi muncim nu mai seamănă deloc cu ceea ce ştiam.

Thrive Global România vine în întâmpinarea nevoilor comunității sale cu noul serviciu de mesagerie online, Asistentul Thrive, prin care se poate gestiona mai uşor “noua normalitate”.  

Astfel, în această perioadă de criză, colegii de la Thrive Global România au o modalitate unică de a interacționa cu publicul Thrive, ajungând la oameni mai ușor, răspunzându-le instantaneu la întrebări și mesaje cu ajutorul specialiştilor şi experţilor, totul într-un mod foarte prietenos, facil, intuitiv și interactiv.

Acest serviciu este lansat în premieră în România, deşi Thrive Global există în mai multe țări (Statele Unite, Grecia, India și Australia).

 

Cum funcţioneză Asistentul Thrive

Acest serviciu de mesagerie/ chatbot este disponibil pe pagina de Facebook Thrive Global România, oferind informaţii şi micropaşi despre wellbeinglucratul de acasarelatii si familie.

Asistentul Thrive este o fereastră de dialog pe Facebook Messenger, un canal de comunicare prin care utilizatorii au acces la informaţii din sfera lor de interes, de la sănătate la stil de viaţă.

Găsim aici informaţii şi articole despre:

  • well-being (cum să rămâi sănătos și puternic în timpul crizei),
  • lucratul de acasă (cum să-ți menții concentrarea și productivitatea când lucrezi de la distanță),
  • relații și familie (cum interacționezi cu partenerul, cu părinții și cu copiii tăi în noua situație).

Cei care vor intra în dialog cu Asistentul Thrive vor putea descoperi articole relevante de pe site-ul thriveglobal.ro, selectate de editorii Thrive în acord cu zonele de interes ale utilizatorilor și sugerate în timpul interacțiunii de pe Facebook Messenger.

Zilnic, utilizatorii pot primi un set de sfaturi personalizate, ca niște micropași sau tips-uri, concepute cu ajutorul experților Thrive Global (psihologi, psihoterapeuți, traineri și coachi).

Pentru mai multe detalii despre Asistentul Thrive. Cel mai bun prieten virtual,  vizitează pagina de Facebook – Thrive Global România – sau accesează thriveglobal.ro.