Thrive

Cum s-a adaptat Corina Caragea perioadei de distanţare socială - “Sunt mult mai apropiată de cei dragi decât înainte”

Corina Caragea, prezentatoarea Ştirilor din sport de la Pro TV a intrat astăzi în direct prin telefon cu Liana Stanciu, în matinalul Magic Start.

A fost pentru prima dată când Corina s-a auzit la Magic FM şi ne-a declarat că speră să se termine cât mai repede această perioadă.

Extrem de dinamică, fire sportivă, Corina ne-a spus că mai aleargă doar în jurul blocului. “Aş spune că sunt o persoană echilibrată. Sportul merge mână în mână şi cu un regim alimentar smart. Trebuie să ai un echilibru în toate.”

Vedeta Pro Tv se foloseşte de diferite obiecte din casă pentru a continua să facă sport. “Sportul înseamnă nu numai sănătate fizică, ci şi sănătate psihică. E important să facem mişcare în fiecare zi.”

Pentru a face mişcare, Corina se ajută de un bidon, un scaun, o salteluţă, o bandă elastică, dar şi nişte lădiţe pe care le avea prin casă.

“Depinde de noi cât de repede vom ieşi din perioada această. Să stăm cuminţi, să respectăm regulile, igiena şi să înţelegem că uniţi putem face asta.”

Cel mai greu îi este să nu călătorească, pentru că era pasionată. “Mă mănâncă degetele să îmi cumpăr un bilet de avion oriunde. Şi să mă urc la volan pentru un road trip prin ţară. Mi-e teamă că nu va mai fi la fel. Industria turismului este puternic lovită.”, a declarat Corina.

“Acest virus ne face să apreciem mai mult lucrurile pe care le aveam şi le luam de bune”, a mai spus prezentatoarea, care crede că ne-au fost afectate sănătatea şi libertatea.

Corina Caragea ne-a dezvăluit că îşi ia informaţiile seara, de la televizor, o singură dată. În rest, citeşte, se uită la filme, a învăţat să gătească. “Am făcut lava cake. Pentru mine bucătăria era distanţare socială.”

Ea ne-a mărturisit că a început să urmărească “The last dance”, serialul despre Michael Jordan, a văzut “Maradona”.

Partea bună a izolării pentru ea este că a început să se descurce în bucătărie şi a avut timp pentru tot ceea ce amâna. “Sunt mult mai apropiată de cei dragi decât înainte”, a dezvăluit ea.

Corina nu s-a plictisit şi crede că fiecare are nevoie de un timp cu el şi acum acest moment a venit ca o lecţie. După ce se termină izolarea, Corina o să-şi ia un bilet de avion spre Madrid, oraşul ei preferat.