Thrive

Cum s-a adaptat Delia perioadei de distanţare socială

Delia a intrat astăzi în direct cu Liana Stanciu în matinalul Magic Start, în ultima intervenţie din această săptămână.

Magic Start ia o scurtă pauză de Paşte şi revine, marţi, 21 aprilie cu muzică bună şi invitaţi speciali.

Delia se află la fel ca toată lumea în izolare şi a mărturisit că s-a obişnuit cu această stare, “dar ea se modifică de la o săptămână la alta, de la o zi la alta.”

Artistei nu îi prinde rău această perioadă, însă nu îi place ideea că nu poate să facă anumite lucruri. Delia a dezvăluit că la început a scris cântece, apoi şi-a pierdut acest chef şi s-a apucat de gătit şi speră să iasă măcar cu aceleaşi kilograme.

Colegii de la Thrive Global România vorbesc despre răbdare ca despre o virtute, iar Liana a vrut să afle dacă Delia mai are răbdare. Artista spune că nu are încontro, încearcă să adapteze.

Înainte nu avea două zile libere, fiind extrem de prinsă cu concertele. Acum, Delia crede că nu vor fi concerte curând, cel puţin nu aşa cum erau înainte. “Cred că se va cerne sita, nu vor supravieţui toţi, apar unii noi.”

Ea a dezvăluit că a scris şi a şi lansat o piesă, diferită de ceea ce cântă. “E o piesă mai hip-hop, e chiar trap. Se numeşte “Cum era” şi nu a fost gândită neapărat pentru perioada aceasta, dar se potriveşte.”

Delia a dezvăluit că în aceste zile se uită la seriale, citeşte foarte mult, iar de Paşte nu crede că va găti, deşi a mai făcut câte o ciorbă. “Îmi place la nebunie orice produs de patiserie. În zonă este o patiserie deschisă. E foarte aproape. Au nişte ştrudele cu mere, plăcinte cu brânză şi stafide…”, a mai spus ea despre micile ei plăceri culinare nevinovate. “Trebuie să ne îmbătăm simţurile în perioada asta”, a încheiat Delia.