Thrive

Florin Ristei - Cum s-a adaptat perioadei de distanţare socială

Florin Ristei (FreeStay) a fost invitatul matinalului Magic Start de luni, 13 februarie, iar artistul a povestit cum şi-a petrecut ziua de nume, dar şi cum s-a adaptat la noul normal.

“Nu m-a schimbat foarte mult perioada aceasta”, a declarat Florin Ristei, care ne-a mărturisit că este un om căruia îi place să stea în casă şi care are multe lucruri de făcut în casă. “Eu nu prea ies pe afară, cu excepţia locurilor în care cânt”, ne-a spus Florin, care acum îşi împarte timpul între casa lui şi casa unde are studioul de înregistrări.

Acesta a declarat că are mai multă treabă decât înainte şi a povestit că în prima săptămână de izolare împreună cu colegii de trupă a realizat o cântare live care a avut un succes senzaţional, 5000 de oameni uitându-se la înregistrare.

După înăsprirea restricţiilor, artiştii s-au filmat acasă, au adunat totul la un loc şi a ieşit ceva foarte interesant. Florin a dezvăluit în Magic Start că a fost sunat de Ştefan Bănică, artistul propunându-i să colaboreze.

De asemenea, Florin Ristei ne-a spus că nu şi-a schimbat obiceiurile alimentare, iar când a filmat pentru “Asia Express” chiar s-a îngrăşat.

Dintre obiceiurile bune dobândite acum, artistul şi-ar dori să păstreze transmisiile live pe care acum le face în fiecare vineri seara la ora 20.

Florin Ristei a dezvăluit că stă departe de fake news şi îi îndeamnă pe oameni să se informeze din mai multe surse. Şi înainte de izolare, el le spunea oamenilor să nu se uite prea mult la televizor.

La fel ca toată lumea, Florin va sta acasă în ziua de Paşte, iar în Vinerea Mare va avea o nouă transmisie live.