Magic News

George şi Amal Clooney au donat 1 milion de dolari pentru lupta împotriva Covid-19

Cuplul George şi Amal Clooney sprijină lupta împotriva Covid-19 şi donează 1 milion de dolari pentru diferite cauze, alăturându-se starurilor generoase de la Hollywood.

Avocata de 42 de ani şi actorul de 58 de ani doi au ales să sprijine nu mai puţin de sase iniţiative, din zone ale globului şi domenii diferite.

Astfel, 300.000 de dolari au fost donaţi către National Health Service, pentru eforturile de ajutorare din Lombardia şi pentru Lebanase Food Bank.

250.000 de dolari au fost rezervaţi pentru Motion Picture and Television Home, din conducerea căreia George Clooney face parte, şi pentru fondul Sindicatului american al actorilor.

Restul sumei a fost donată către Los Angeles Mayor’s Fund, care îngrijeşte copii lucrătorilor sanitari din oraş, cei care se află în prima linie în lupta împotriva Covid-19.

Recunoscut pentru implicarea în diferite cauze, cuplul, care îşi împarte viaţa între Italia, Marea Britanie şi America, nu este la prima donaţie. În 2017, după drama din Charlottesville, ei au donat 1 milion de dolari, iar în 2016 au creat Clooney Foundation For Justice, origanizaţie prin intermediul căreia au susţinut diferite cauze.