Magic News

Elton John a cântat din casa lui şi a strâns 8 milioane de dolari

Elton John a susţinut un concert special din propria casă şi a reuşit să strângă 8 milioane de dolari în scopul combaterii epidemiei de Covid-19.

Artistului britanic i s-au alăturat din casele lor alte nume celebre: Billie Eilish, Backstreet Boys, Lizzo, Alicia Keys, Mariah Carey, Lady Gaga şi Tim McGraw, care au intrat în direct pe diverse platforme şi au transmis mesaje emoţionante.

„Avem grijă unii de alții, ne ținem aproape și facem ce putem în timpul acestei crize. E multă durere în jur, incertitudine și frică, dar permiteți-mi să vă spun ce ne va ține uniți: toată bunătatea care se întâmplă în lumea întreagă.”, a spus Elton John.

Evenimentul de duminică a fost găzduit de artist din bucătăria casei lui din Los Angeles şi a fost urmărit de peste 8 milioane de americani. Show-ul a înlocuit gala „iHeart Radio Music Awards”, care a fost anulată din cauza pandemiei.

Banii strânşi în timpul show-ului „iHeart Living Room Concert for America” vor ajunge la Feeding America şi First Responders Children’s Foundation, două organizaţii dedicate americanilor care sunt afectaţi din punct de vedere economic din cauza crizei sanitare şi celor aflaţi în linia întâi în lupta cu boala provocată de coronavirus.

În timpul show-ului găzduit de Elton John au fost difuzate impresii şi poveşti personale ale unor asistente, medici, şoferi şi distribuitori de alimente.

YouTube a făcut, de asemenea, o donaţie pentru sprijinirea cauzei şi va continua să difuzeze concertul caritabil până miercuri, pe canalul iHeart Radio.