Magic News

Kane – New Romanian Cuisine găteşte #ACUM pentru medici şi asistente

Kane – New Romanian Cuisine a lansat proiectul ACUM şi pregăteşte mâncare de foarte bună calitate, accesibilă, simplă şi gustoasă pentru medici şi asistente.

Restaurantul a anunțat că se va reinventa temporar și că va deveni o „bucătărie comunitară, care va servi mâncare gustoasă în principal celor care prin natura jobului nu vor sta acasă, și mai ales celor care sunt cei mai mari eroi în această perioadă: medicii și asistentele din spitale”.

Cei de la Kane – New Romanian Cuisine au anunțat că vor să își extindă proiectul și că au nevoie de ajutor și din partea altor bucătari, din alte restaurante.

Acum, plănuim să ne deschidem bucătăria și să aducem alături de noi și alți chefs din alte restaurante pentru a contribui la o minimă stabilitate financiară în această perioad, nu doar pentru noi, cât și pentru alti colegi de industrie, puternic afectati financiar de faptul ca nu isi pot face meseria.

Siguranța alimentară și a oamenilor au fost extrem de importante pentru noi încă din prima zi, așadar în cadrul noului nostru proiect vom intensifica și mai mult atentia la igienă și siguranță!

Proiectul la care lucrăm are la bază o echipa care va participa doar dacă nu prezintă simptome specifice sau alte probleme de sanatate și doar dacă dorește să se implice. Safety first!”.

În cadrul proiectului #ACUM sunt pregatite mese calde către Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale Dr. Victor Babeș, Institutul Oncologic Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu și Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, cadrelor medicale din prima linie.

 Pentru a mări și mai mult impactul acestui proiect, echipa Kané - New Romanian Cuisine lucrează necontenit să ajungă să livreze în cat mai multe centre de sănătate din București care se ocupă activ de cazuri afectate dar și persoanelor vulnerabile și izolate ale acestei perioade, obiectivul lor fiind să livreze 5000 porții în perioada imediat următoare. 

Magic FM pune la dispoziție spațiu de emisie pentru inițiativele civice care au nevoie de o portavoce în contextul situației actuale. Știi o astfel de inițiativă sau faci parte din una? Scrie un mesaj la impreuna@magicfm.ro.