Magic News

Andra a donat 20.000 de euro Spitalului “Matei Balş”

Andra se implică în lupta împotriva coronavirusului, artista anunţând o donaţie de 20.000 de euro către Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. ”Matei Balș” din București.

Mamă a doi copii, Andra încearca să ajute astfel sistemul medical românesc, pe medicii care lucrează aici, şi, implicit pe toţi cei care vor avea nevoie de îngrijire medicală în perioada următoare.

„Siguranța este pe primul loc. Trebuie să fim precauți. Mi se face inima cât un purice de fiecare data când aflu că s-a umflat numărul pacienților. Clar, nu suntem pe deplin pregătiți și mi-e teamă că va fi un efort colosal să putem face față unui număr mare de îmbolnăviri. Vreau să-i felicit pe doctori, pe asistente, întreg personalul spitalelor. Fac eforturi să izoleze și să trateze acest virus înspăimântător. Am văzut câteva postări ale unor cadre medicale care se află în prima linie de luptă cu virusul, m-au emoționat”, a transmis Andra.

Jurata de la “Românii au talent” este optimistă, deşi acum toată lumea trebuie să stea în case.

„Sper să treacă acestă perioadă în care trebuie să stăm acasă. Dar așa e mai sănătos. Prin acest act personal încerc să ajut spitalele românești. Inevitabil va fi bine este mesajul meu pentru toți cei bolnavi”, a mai spus Andra.

Artista a anunţat amânarea concertelor Pasión de pe 4 și 5 aprilie. Spectacolele de muzică latino la care vor participa și superinvitați speciali vor avea loc pe 5 și 6 septembrie 2020.