Magic News

Ioana Hurdubelea - “Noi purtăm 20% din garderobă în 80% din timp”

Ioana Hurdubelea, formator/consultant pentru definirea/îmbunătățirea stilului vestimentar, a fost invitată în matinalul Magic Start.

Ioana a stat de vorbă cu Liana şi Ştefan prin telefon, aşa cum se întâmplă cu toţi invitaţii noştri din ultimele zile.  

Liana şi Ioana au vorbit despre haine, despre motivul pentru care ne ataşăm de ele, iar Ioana ne-a sfătuit cum să ne facem ordine în dulap în această perioadă şi a vorbit despre felul în care ne îmbrăcăm acum, când lucrăm de acasă.

“Nu suntem sinceri cu noi atunci când păstrăm hainele. Există o parte sentimentală legată de haine.”, a declarat Ioana.

Liana a povestit că păstrează multe dintre haine pentru fiica ei, Teodora, iar unul dintre primele tricouri, unul cu Bon Jovi, este purtat acum de Teo.

“Sunt haine pe care le putem păstra pentru că ne transmit ceva şi ne amintesc de un moment foarte important din viaţa noastră, dar majoritatea nu face asta. Noi purtăm 20% din garderobă în 80% din timp.”, a spus specialistul în imagine.

Ioana Hurdubelea a dezvăluit că şi-a propus să nu cumpere nimic de îmbrăcat timp de 1 an de zile. “Fac asta din luna octombrie. Am crezut că nu o să reuşesc şi că o să renunţ. Am reusit să îmi desfăşor activitatea fără să am nevoie de nimic.”

Ioana ne recomandă să facem acelaşi lucru ca Arianna Huffington, care, chiar dacă lucrează de acasă, se îmbracă la fel ca şi cum ar merge la birou. Aşadar, nu în pijamale sau în haine de casă, ci în haine pe care le-am purta dacă am fi văzuţi.

“Pentru a fi eficienţi, încrezători şi puternici trebuie să alegem haine potrivite. E important chiar şi să te parfumezi. Modul în care transmiţi mesajul este mult mai încrezător când tu te simţi încrezătoare.”

În aceasta perioadă, Ioana ţine cursuri online de dezvoltare personală, iar doritorii o pot contacta pe www.ioanahurdubelea.com sau pe pagina sa de Facebook.

“Percepţia pe care şi-o fac oamenii despre noi se formează în primele 7 secunde în care ne văd.”, a declarat Ioana. Cu ajutorul ei se poate face inclusiv detox de garderobă, în sesiuni organizate.