Magic News

A fost desemnat single-ul anului 2019

Melodia „Bad Guy” a lui Billie Eilish a fost desemnată de International Federation of the Phonographic Industry (IFPI) single-ul anului 2019 în lume.

Lansat în luna martie 2019, cântecul face parte de pe albumul „When We All Fall Asleep, Where Do We Go?” şi este cel de-al 5-lea single al artistei americane.

“Bad Guy” s-a aflat pe prima poziţie în topurile muzicale, fiind cea mai ascultată piesă a anului 2019. Cântecul a reuşit să se claseze înaintea unor melodii precum “Old Town Road” a rapper-ului Lil Nas X sau “Señorita”, piesa cântată de Camila Cabello şi Shawn Mendes.

FPI a transmis că piesa s-a vândut în 19,5 milioane de unităţi (10 unităţi înseamnă 1.500 de accesări), depăşind „Old Town Road” a lui Lil Nas X, care a înregistrat 18,4 milioane de unităţi.

În vârstă de 18 ani, Billie Eilish a fost marea câştigătoare a Premiilor Grammy de anul acesta, unde a primit premiile pentru Albumul Anului, Cântecul Anului, Revelaţia Anului şi Înregistrarea anului.

Posesoarea unei voci grave şi fascinante, Billie Elish este un nou gen de pop star. Artista a fost aleasă să interpreteaze melodia „No Time To Die” inclusă pe coloana sonoră a celui de-al 25-lea film din seria James Bond.