Magic News

Daniel Craig, interpretul lui James Bond, a pozat la bustul gol

Daniel Craig poate fi văzut anul acesta pentru ultima oară în rolul lui James Bond, ocazie cu care actorul a fost invitat să apară în revista “GQ” pentru care a realizat un pictorial extrem de sexy.

În condiţiile în care lansarea filmului “No Time to Die” a fost amânată pentru luna noiembrie din cauza coronovirusului, revista americană “GQ” a decis să publice acum pictorialul şi interviul cu actorul britanic în vârstă de 52 de ani.

Craig a povestit despre cei 14 ani în care l-a jucat pe James Bond în “Casino Royale” (2006), “Quantum of Solace” (2008), “Skyfall” (2012), “Spectre” (2015) şi acum, în “No Time to Die”.

Daniel s-a lăsat fotografiat de Lachlan Bailey şi apare într-o serie de fotografii extrem de sexy. Într-una dintre fotografii, Craig este surprins la bustul gol, dezvăluindu-şi abdomenul bine lucrat şi bicepşii.

Daniel Craig trăieşte sentimente diverse, fiind pe de o parte nostalgic pentru că apare pentru ultima dată în acest rol iconic, iar pe de altă parte este pregătit să accepte noi provocări.