Magic News

Trupa Genesis îşi anunţă revenirea după o pauză de 13 ani

Tony Banks, Phil Collins şi Mike Rutherford, membrii trupei Genesis, au anunţat că vor urca din nou pe scenă pentru un turneu programat la sfârşitul anului în Marea Britanie şi Irlanda.

"Genesis este încântată să anunţe că @tonybanksmusic, @PhilCollinsFeed şi #MikeRutherford se vor afla în turneu în Regatul Unit la sfârşitul anului 2020!"

Turneul „The Last Domino?” va începe pe 16 noiembrie, în Dublin. Trupa va concerta şi în Liverpool, Leeds, Birmingham, Belfast, Manchester, Newcastle, Glasgow şi Londra.

Celor trei li vor alătura Nicholas, fiul în vârstă de 18 ani al lui Phil Collins şi de Daryl Stuermer, la chitară şi bas.

Peter Gabriel, membru fondator al grupului, care a părăsit trupa în 1975, nu va lua parte la acest turneu.

Cei trei muzicieni lucrează asupra setlist-ului pe care îl vor prezenta în concerte:  „Sunt piese pe care simţi că trebuie să le cânţi pentru că publicul s-ar simţi înşelat dacă nu ai face-o. Încă stabilim care va fi ordinea”.

Genesis, una dintre cele mai de success trupe mainstream ale anilor 80 a lansat 15 albume de studio, şase live şi acestea au fost vândute în peste 100 de milioane de copii. Formaţia a fost prezentă în topuri cu piese ca „Invisible Touch”, „Turn It On Again” şi „In Too Deep”.