Magic News

Show-ul susţinut de Shakira şi Jennifer Lopez la Super Bowl nu a fost pe placul tuturor americanilor

Peste 1300 de telespectatori americani au reclamat la FCC, autoritatea care reglementează audiovizualul în Statele Unite, show-ul susţinut de artistele latino Shakira şi Jennifer Lopez la Super Bowl.

Milioane de telespectatori s-au entuziasmat să urmărească show-ul pregătit de cele două, însă au existat şi unii care au reclamat elementele coregrafice senzuale şi gesturile explicite.

Printre cei care au făcut reclamaţie s-au aflat mulţi părinţi, care s-au plâns de “show-ul porno”, spunând că ar fi trebuit să fie avertizaţi înainte.

În jumătate dintre plângeri se arată că primul concert de la Super Bowl susţinut de două artiste sud-americane nu a fost potrivit pentru copii, iar Jennifer Lopez este artista care a fost vizată în mod explicit.

 „Am fost nevoit să îmi trimit copii în afara camerei pentru a nu fi expuşi la ceva ce nu ar fi trebuit să vadă”, a scris un telespectator din Utah.

“Familia mea era foarte nerăbdătoare să vadă Super Bowl-ul. Cu toate acestea, nu am fost pregătită să-i explic fiicei mele de 11 ani de ce Jennifer Lopez era îmbrăcată atât de sumar şi de ce se pipăia“, a spus un alt telespectator.

Jennifer Lopez s-a apărat şi a susţinut că atăt ea cât şi Shakira sunt artiste respectate, au copii şi sunt forte conştiente de ceea ce fac. “Am prezentat un spectacol care cred că a fost ca o celebrare a femeilor şi a culturii noastre latine, care cred că a fost bine pus la punct“, a spus Lopez.

După performanţa de 15 minute de la Super Bowl realizată de Shakira şi Jennifer Lopez, vânzările la toate albumele lor au înregistrat o creştere de 893% doar în Statele Unite. În total, 21.000 de descărcări online au fost înregistrate pe 2 februarie, faţă de 2.000 pe 1 februarie.