Magic News

Choupette, pisica lui Karl Lagerfeld, are un mesaj emoţionant la un an de la moartea designerului

A trecut un an de când designerul Karl Lagerfeld a murit, iar celebrităţile i-au adus un omagiu creatorului de modă.

Lor li s-a alăturat şi Choupette, pisica lui adorată şi singura moştenitoare a averii sale, care are un mesaj emoţionant pentru fostul ei stăpân.

„Dragă tată, se face un an de când ai murit, timpul trece atât de repede... Am învățat să trăiesc cu suferința pierderii tale, nu trece o zi fără să nu mă gândesc la tine, la noi, la toate momentele frumoase pe care le-am petrecut alături de tine. Îți mulțumesc pentru iubirea pe care mi-ai oferit-o, pentru jucăriile pe care mi le-ai cumpărat, pentru că ai fost tu, un bărbat unic și excepțional. Toată lumea te iubește și te iubim și acum deoarece dragostea este infinită.. Știu că, de unde ești, te uiți la noi. Într-o zi ne vom întâlni din nou și te voi îmbrățișa. Până când va veni acea zi, voi face tot  ce pot să îi fac fericiți pe cei pe care îi iubesc.. Te-am iubit, te iubesc și te voi iubi pentru totdeauna. Cu dragoste, Choupinette”

După moartea designerului, Choupette a început o viaţă nouă într-o locuinţă de pe Ile de France, de ea ocupându-se Françoise Caçote, fosta guvernantă şi prietenă a designerului.

Lumea este la curent cu ce se întâmplă cu Choupette de pe contul acesteia, administrat de aceeaşi Françoise Caçote.