Magic News

Monica Cadogan - “Secretul unei vieţi fericite este să ai o sănătate bună şi aşteptări destul de joase de la viaţă”

Monica Cadogan (Vivre) a fost invitată în această dimineaţă în matinalul Magic Start. Am vorbit despre succes, echilibru şi emisiunea “Imperiul leilor” în care o vom putea vedea.

Alături de noi s-a aflat şi astăzi Crina Alexe, Head of Content Thrive Global România, care a povestit despre cea mai recentă provocare Thrive de pe Facebook: cum îţi petreci o oră relaxantă seara. Variantele erau: o baie relaxantă sau o oră de meditaţie. În urma votului, cititorii Thrive şi ascultătorii Magic FM  au ales baia relaxantă, care are o mulţime de beneficii.

Monica Cadogan a început să muncească de la 17 ani, iar astăzi conduce un business de succes, site-ul de mobilă şi decoraţiuni Vivre, şi are o familie extrem de frumoasă, fiind mama a 4 copii, cel mai mic de 2 ani.

“Secretul unei vieţi fericite este să ai o sănătate bună şi aşteptări destul de joase de la viaţă”, spune Monica. “Atunci va fi o surpriză foarte plăcută.”

Crina Alexe a declarat că cel mai bine este să îţi stabileşti limite sănătoase când vine vorba despre job. “Când plec de la serviciu nu îmi iau problemele de acolo şi acasă.”

Monica Cadogan va putea fi văzută la Pro TV în Imperiul leilor, emisiune care va începe pe 12 februarie. “Este un format din televiziunea  nouă, în care conţinutul de calitate revine pe micul ecran. Eu nu joc un rol. La fel şi ceilalţi lei şi antreprenorii. Este un program viu, în care lucrurile se întâmplă cu adevărat.”

Participanţii au deja o afacere sau o super idee şi vin şi vorbesc cu oamenii de afaceri, care li se vor alătura sau nu, dacă vor vedea că ideea are potenţial.

Atunci când are 15 minute libere, Monica Cadogan ascultă muzică, iar asta a făcut şi astăzi în drum spre Magic FM, când a ascultat Eminem. Ea se inspiră şi de la copiii ei, care au 11-12 ani. Însă, spre bucuria Monicăi, aceştia ascultă şi Michael Jackson sau Coldplay.

Dacă ar fi să traducă “thrive” şi l-ar echivala cu “a îmboboci”, Monicăi Cadogan i-ar plăcea chiar mai mult: “Nu doar să dai flori, ci poate să dai şi fructe. Pentru mine, copiii, firma sunt un fel de fructe a ceea ce fac în fiecare zi.”

Povestea Vivre a început în 2012, fiind foarte dorit de “părinţii săi”. Monica făcuse consultanţă de management, era bine pregătită. “Am ştiut ce nu vreau să fac. Să nu lucrez foarte mult cu statul. Să nu depindă foarte mult de mine… Vivre este o descoperire cum putem să consumăm lucruri diferit”.