Magic News

Shakira şi Jennifer Lopez, show plin de energie la Super Bowl

Shakira şi Jennifer Lopez au cântat în pauza finalei Super Bowl, oferind unul dintre cele mai tare show-uri din ultima vreme, pentru care, se pare, că nu au fost plătite.

Pe teren s-au înfruntat Kansas City Chiefs şi San Francisco 49ers, victoria revenind primei formaţii, acesta fiind al doilea succes din ultimii 50 de ani.

Pauza a fost dedicată celor două dive, cele mai mari artiste latino ale momentului, care s-au ridicat la înălţimea aşteptărilor, spre încântarea celor 160 de milioane de telespectatori. Publicitatea şi vizibilitatea show-ului sunt atât de mari, încât Jennifer Lopez şi Shakira au cântat gratis.

În 15 minute, cele două artiste au cântat 20 de melodii, care au electrizat publicul.

Shakira, care a împlinit 43 de ani chiar în ziua finalei, a deschis show-ul cu „She Wolf”, iar din repertoriul ei au făcut parte melodiile „Whenever, Wherever” şi „Hips Don’t Lie”, dar şi “La Tortura” et “Live It Up”. Împreună cu portoricanul Bad Bunny, ea a cântat din piesa „I Like It” a lui Cardi B. Artista columbiană a purtat o ţinută roşie, sexy, amintind de personajul său din din filmul de animaţie “Zootopia”.

Jennifer Lopez a impresionat cu forma sa fizică, artista alegând pentru această seară sa cânte melodii precum “Jenny from the Block”, „I’m Real” şi „Get Right”, „Waiting for Tonight”. A dansat la bară, iar J Balvin i s-a alăturat pe scenă, cei doi cântând “Que Calor” şi “Mi Gente”.

A urmat, un alt moment de senzaţie, Jennifer Lopez cântând cu un cor de copii din care a făcut parte şi Emme, fiica ei, care a fost un adevărat mini star.

La final, Jennifer Lopez şi Shakira au cântat împreună „Waka Waka”, imnul Cupei Mondiale 2010, cele două încheind show-ul de pe Hard Rock Stadium din Miami cu o îmbrăţişare. 

Foto: Gettyimages.com