Magic News

Enrique Iglesias, tată din nou. Anna Kournikova este însărcinată

Părinţi ai gemenilor Nicholas şi Lucy, Enrique Iglesias şi Anna Kournikova se pregătesc să devină din nou părinţi în cel mai scurt timp.

Cuplul a ales din nou discreţia în legătură cu acest subiect, însă revista Hola! a publicat primele fotografii cu Anna însărcinată.

Artistul spaniol în vârstă de 44 ani şi fosta jucătoare de tenis în vârstă de 38 de ani au fost surprinşi în timpul unei ieşiri cu iahtul în Florida. Anna se află într-o etapă avansată a sarcinii, momentul în care va deveni din nou mamă fiind destul de apropiat, cel mai probabil la sfârşitul acestei ierni.

Împreună din 2001, Enrique Iglesias şi Anna Kournikova au devenit părinţi pentru prima dată în 2017 când au venit pe lume Nicholas şi Lucy.

Cei doi publică în mod frecvent fotografii sau clipuri cu gemenii, însă refuză să vorbească despre viaţa lor privată. Nu se ştie nici dacă Anna şi Enrique s-au căsătorit, însă în urmă cu câteva luni, ea a adăugat la profilul de pe Instagram şi numele de Iglesias.

Enrique Iglesias este un tată extrem de dedicate în ciuda programului său încărcat, artistul fiind surprins în repetate rânduri dansând sau amuzându-se cu cei mici.