Magic News

Taylor Swift a vorbit despre boala mamei sale

Taylor Swift a abordat un subiect extrem de delicat, tânara artistă vorbind despre boala mamei ei, Andrea.

Taylor a dezvăluit într-un interviu pentru revista Variety faptul că mama ei are o tumora cerebrala, boală pe care a descoperit-o în timpul tratamentului pentru cancer, pe care îl urmează în prezent.

“Pentru mine este o adevărată forţă care mă îndrumă. Vorbesc cu ea înainte de a lua orice decizie. Deci, este important să vorbesc despre boala ei”.

Andrea Swift a fost diagnosticată prima dată cu cancer de sân în 2015 şi a aflat că boala a recidivat în timpul filmării documentarului despre fiica sa, “Taylor Swift: Miss Americana”.

“Făcea chimioterapie, iar în timpul tratamentului au descoperit că avea o tumora pe creier. Iar simptomele în cazul persoanelor care au o tumoare pe creier nu seamănă deloc cu cele pe care le ştiam pentru cancer”.

Pentru familia artistei a urmat o perioadă extrem de grea, iar Taylor şi-a găsit refugiul în muzică. În ultimul său album, “Lover”, ea i-a dedicat o melodie mamei sale, «Soon You’ll Get Better”, un cântec foarte, foarte dificil.

Problemele de sănătate ale mamei sale au împiedicat-o pe artistă să plece în turneul de promovare a albumului “Lover”. Ea rămâne acasă pentru a-şi ajuta mama şi familia în această încercare.