Magic News

Pink donează o sumă uriaşă pompierilor care se luptă cu incendiile din Australia

Pink a anunţat că va dona jumătate de milion de dolari serviciilor locale de pompieri care se luptă cu incendiile devastatoare din Australia.

Ea şi-a invitat cele 32 de milioane de fani care o urmăresc să facă donaţii, artista publicând o listă cu link-urile serviciilor de pompieri care pot fi ajutate.

În ultimele patru luni, 23 de persoane au murit, 5 milioane de hectare de vegetaţie au fost afectate şi cel puţin 500 de milioane de animale şi-au pierdut viaţa, fauna sălbatică din Australia având nevoie de câteva decenii pentru a-şi reveni. Populaţia de koala a fost cea mai afectată, pentru că aceste animale trăiesc în copaci, se hrănesc cu anumite tipuri de eucalipt şi nu pot fugi foarte repede din cauza flăcărilor.

“Sunt total devastată urmărind ce se întâmplă în Australia cu aceste incendii groaznice”, a scris Pink. “Promit să fac o donaţie 500.000 de dolari direct serviciilor locale de pompieri care luptă din greu în primele linii. Sunt cu inima alături de prietenii şi de familia din Oz”, a adăugat cântăreaţa.

Alături de Pink, numeroase vedete americane şi-au exprimat îngrijorarea şi şi-au încurajat fanii să facă donaţii.